Vendégházunk
A nyugalom szigete

Vendégház panorámával

Mivel a pályázatunkat nem bírálták el pozitívan így a vendégházunk felújítását saját forrásból kell megvalósítanunk. Az idei évben jelentős összegeket fordítottunk a gazdaságra, fejlesztésre így ez az idén elmaradt. De 2019-ben mindenképp megoldjuk az átalakítást, és megnyitjuk vendégházunk!


A Balatontól egy karnyújtásnyira, Vas megyében, a vasvári kistérségben nem messze a híres Oszkói pincesortól található csodálatos panorámájú vendégházunk, 1km-re Csehitől.

A varázslatos panoráma látható a képeken. A távolban a szintén híres Somló hegy.

Vendégházunk 2 szobával egy kisebb konyhával, fürdővel és terasszal várja a nyugalomra, feltöltődésre esetleg kalandra, felfedezésekre vágyókat.

A környéken számos lehetőséggel, látnivalóval.

-A Balaton mindössze 40perc autóval(Keszthely/Gyenesdiás).

-A Szajki tavak remek horgászási és fürdési lehetőségeket nyújtanak, 5perc autóval de kerékpárral is csak egy negyed óra mindössze. (kerékpárt kérésre biztosítunk).

-A Szajki Élmény és Kalandpark szintén remek kikapcsolódási lehetőséget rejt:

Kalandpark Vas megye déli részén, évtizedek óta kedvelt üdülőterületen, a Szajki-tavaknál található. Árnyékot adó fákkal tarkított strand, kalandpark,  horgászati lehetőség várja a vendégeket. Az aktív pihenést kedvelőknek lehetőségük van kerékpározásra, túrázásra, lovaglásra, úszásra és megannyi szórakozási lehetőségre is. Az üzletsoron változatos étel, ital, fagylalt kínálat várja a látogatókat. A tavakhoz látogatók csodálatos erdei környezetbe érkezhetnek. A park egy "nagy játszóteret", erdei drótkötélpályákat takar, amelyben minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő élményt nyújtó szórakozási lehetőséget.

-Számos termál fürdő található 30 percen belül:

 -Zalaszentgrót-15 perc autóval

 -Kehidakustány-25 perc autóval (egész évben nyitva!)

 -Sárvár 40 perc autóval (egész évben nyitva!)

 -Zalaegerszegi Aquapark 35 perc autóval

 -Balaton; Gyenesdiás-Keszthely 40 perc autóval


-A 8-as főút mentén 15 percre található a Csodaszarvas Tájpark: Erdei iskola, tájház, csodálatos nádfedeles és kézzel faragott építmények, tanösvény, őshonos állatpark, nyári nomád tábor és erdei drótkötélpálya teszi élővé a területet. A tájpark szolgáltatásait mindezek mellett a horgásztó és a terület határán hömpölygő Rába saját kikötője egészíti ki.

-Szintén a 8-s főút mentén található a Jeli Arborétum amely talán Európa egyik (ha nem a legszebb) botanikus kertje, Kám község határában. Páratlan látvány kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol valódi botanikus különlegességekkel is találkozhatnak.

Így aki hozzánk látogat,az nem csak a nyugalmat, vidéki idillt kapja meg hanem rendkívül sok, színes élménnyel is gazdagodhat miközben felfedezi ezt a csodálatos nyugat-dunántúli tájat.

Vendégházunk árai:


Fő/éj

Ft

Család/éj

2felnőtt és 2gyerek (18éves korig)

 Ft

A településünkről könnyen elérhető célállomások
A településünkről könnyen elérhető célállomások